Nak Bina & Deko Rumah Idaman Anda?

Bina Rumah Idaman Anda

Kami adalah kontraktor rumah mahir dengan bertahun pengalaman. Pilih design yang anda minati dari berpuluh design dalam katalog kami. Atau sekiranya anda ada idea untuk design rumah anda, beritahu kami.

Hiasan Dalaman Yang Terkini

Hiasi rumah anda dengan rekaan dalaman yang menarik dan sejuk mata memandang. Gabungan cadangan Idea dari anda dan pengalaman teknikal kami akan menghasilkan rekaan yang memenuhi citarasa.

Senarai Servis Kami

Kami menawarkan perkhidmatan lengkap bina rumah & renovation kepada pelanggan kami.

Extend Rumah

1 Tingkat Jadi 2 Tingkat

Pembesaran Rumah

Ruang Tamu/Bilik Tidur

Tambah Dapur

& Kabinet Dapur

Hiasan Dalaman

Rekabentuk Terkini

Pendawaian Elektrik

Lampu & Kipas

Plaster Ceiling

& Wainscoting

Lantai

Jubin & Kayu

Bumbung

& Awning

Mengapa Kami Pilihan Ramai?

Dengan pengalaman yang bertahun dalam industri, kami adalah pakar dengan semua berkenaan renovation rumah.

KONTRAKTOR RUMAH YANG BERPENGALAMAN

Dengan hampir 10 tahun dalam industri, kami telah berjaya menyiapkan banyak projek renovasi rumah dengan kualiti yang terbaik dalam masa yang diberikan.

KUALITI SERVIS YANG TINGGI

Banyak contoh rekaan yang elegan dan bergaya untuk anda pilih. Atau anda mungkin mempunyai idea anda sendiri untuk dikongsi dengan kami? Jom jadikannya realiti.

HARGA SERVIS YANG BERPATUTAN

Kami sangat transparent berkenaan harga. Kami pastikan harga servis adalah jelas dan berpatutan supaya anda tidak perlu risau tentang kos tersembunyi.

SOALAN LAZIM BERKENAAN SERVIS KAMI

Kami tahu ramai pelanggan mempunyai soalan di fikiran tentang perkhidmatan renovate rumah kami, jadi berikut adalah antara beberapa soalan lazim dengan jawapan.

Kami menyediakan servis pemasangan , membaiki , dan servis aircond (air cond) untuk seluruh kawasan selangor termasuk shah alam, petaling jaya pj , puchong , puncak alam , subang jaya , damansara , dan lain2.

Berapakah anggaran harga bina & renovation rumah?

Kos atau aggaran harga adalah bergantung kepada jenis binaan & renovasi rumah, serta jenis barangan yang digunakan. Namun, masih menjadi polisi kami untuk memberikan harga yang sangat berpatutan kepada pelanggan kami. Untuk mendapatkan sebutharga percuma yang tepat, anda boleh hubungi kami melalui aplikasi WhatsApp.

Apakah jaminan mutu kerja anda?

Jangan risau, dengan bertahun-tahun pengalaman dalam industri, kesiapan projek kami adalah 100% dan kami adalah berdaftar dengan CIDB iaitu badan yang mengawal selia kontraktor rumah di Malaysia.

Bagaimanakah cara untuk dapatkan servis anda?

Anda boleh secara mudah menghubungi kami melalui panggilan telefon ataupun whatsapp kami. Sekiranya jauh, tidak perlu bersusah untuk datang ke pejabat kami kerana kami yang akan ke lokasi anda. Namun, sila pilih cawangan kami yang paling berdekatan dengan lokasi anda.

Pakar Bina & Renovasi Rumah Anda

Kami adalah gabungan beberapa kontraktor rumah berpengalaman dalam renovasi rumah di sekitar Selangor & Kuala Lumpur. Dengan pengalaman bertahun dalam industri, kami berikan anda jaminan kualiti dan servis yang terbaik.

5 stars review

“Good and profesional servis..memang di galakkan harga pun murah…tip toppp !!” – Norain Mahiran

Antara Gambar Projek

Ini adalah sebahagian hasil kerja kami yang terdahulu untuk rujukan kualiti anda.

Hubungi Kami Untuk Sebutharga Percuma

Perkhidmatan kami meliputi seluruh kawasan Lembah Klang (Kuala Lumpur & Selangor).